Presentatie ‘Levenspaden’ in Fenix Food Factory – Rotterdam

Op vrijdagmiddag 10 juni werd bij boekhandel Bosch&deJong in Rotterdam het boek Levenspaden gepresenteerd, dat ik samen met Marinus van den Berg schreef in de zomer van 2015.

Na een ontvangst in de stadskruidentuin Rotterdamse Munt, wandelde het gezelschap van genodigden door de Afrikaanderwijk naar Katendrecht. In de Fenix Food Factory, de bruisende versmarkt op De Kaap, werden we ontvangen door Christine Bosch en volgde het eerste deel van de boekpresentatie. Na een bezoek aan MF Floral Design aan het Deliplein, waar alle aanwezigen een speciale verse bloem uit mochten kiezen, en een kort woord van uitgever Annelies Nijboer, overhandigden wij de eerste exemplaren van ons boek. Marinus gaf zijn eerste exemplaar aan Eric van Leeuwen: ‘een man die te vinden is op de hei en in een wereldwinkel sinds zijn leven werd omgebogen naar nieuwe levenspaden’. Ik overhandigde mijn eerste boek aan vriend en wandelaar Krijno Horlings, die mij de afgelopen jaren vertrouwd maakte met de vragen waarom daar en waarom daar zo?

Na afloop werd er getoost, gesigneerd en genoten van de dynamiek aan de Nieuwe Maas. Ik vind het geweldig dat dit boek zijn weg zal vinden vanuit ‘de stad van mijn vader’. Mijn dank gaat uit naar uitgeverij Ten Have, boekhandel Bosch&deJong en natuurlijk naar mijn medeauteur Marinus.

Foto: Jan Hiensch

Comments are closed.

Twitter
LinkedIn