Presentatie fotoboek De Waal / Bewogen

Op zaterdagmiddag 21 oktober werd onder grote belangstelling in het Veerhuis in Varik het boek De Waal / Bewogen gepresenteerd met foto’s van Andrea Gulickx en een door mij gemaakte selectie van bijpassend poĆ«ziefragmenten. Schrijver-dichter Noud Bles – van wie in het boek het gedicht ‘Waalweemoed’ is opgenomen – overhandigde het eerste exemplaar aan Andrea. Als verrassing was er een optreden van singer-songwriter Dineke de Velde Harsenhorst, van wie ook een tekstfragment in het boek is opgenomen.

Andrea ontvangt 1e exemplaar van Noud Bles

Andrea ontvangt 1e exemplaar van Noud Bles

Het 2e exemplaar mag ik ontvangen.

Het 2e exemplaar mag ik ontvangen.

Daarna kondig ik een verrassing aan...

Daarna kondig ik een verrassing aan…

Dineke de Velde - Harsenhorst

…Dineke de Velde Harsenhorst

Foto’s: Leny Bravenboer

Tags:

Comments are closed.

Twitter
LinkedIn