Geen lezingen en presentaties

Het coronavirus heeft ook mijn agenda radicaal leeg geveegd. April en mei zouden de drukste maanden van het jaar worden met presentaties van drie nieuwe boeken – Eén zwaluw maakt geen zomer, Vrijheid geef je door en Het Pad van de de Vrijheid – en daaromheen een flink aantal lezingen. Maar de stoelen in boekhandels en zalen blijven, net als overal, leeg. De boeken verschijnen gelukkig wel, zij het met enige vertraging.

Werk ligt er nog genoeg, maar ook ik vind het moeilijk om een nieuw ritme te vinden in deze onwerkelijke tijden. Toch probeer ik mij te concentreren op tijdschriftinterviews, -reportages en de boeken die voor komend najaar gepland staan.

Mijn wens voor iedereen is: blijf gezond en in beweging

Tags: , ,

Comments are closed.

Twitter
LinkedIn