Boekplannen voor 2019

Voor het jaar 2019 staat al een flink aantal nieuwe boekplannen op stapel.

Samen met Marinus van den Berg werk ik voor uitgeverij Ten Have aan een boek over pelgrimages dicht bij huis. In opdracht van uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig produceer ik samen met Rob Wolfs een wandelgids voor de Koloniƫn van Weldadigheid. Met Rob Hoekstra maak ik een boek over het dijkleger en met Jeroen Bosch bereid ik een boek voor over de Veluwe. Van de Vereniging Mooi Wageningen ontving ik de opdracht voor een boek over de Wageningse landschappen en met Rien van den Heuvel en Stichting Onze Waal voltooi ik een boek over de Mauritstorens langs de Oranje Limes tijdens de Tachtigjarige Oorlog.

Het wordt kortom een jaar waarin ik mij weer in prachtige onderwerpen kan verdiepen.

Tags: , , , , ,

Comments are closed.

Twitter
LinkedIn