31 maart De Wageningse Wandeling

Wandel jij graag? Heb jij veel paden belopen en doe je dit meestal buiten Wageningen? Doe mee met de Wageningse Wandeling op zondagmiddag 31 maart! Een tocht van 10-12 km rondom Wageningen. Je ontdekt nieuwe paden, ontmoet nieuwe mensen én je bent lekker buiten, dat is de Wageningse Wandeling.

De Wageningse Wandeling is een initiatief van Wim Huijser (o.a. schrijver van boeken over wandelen) en Ilonne Bongers (Bas Buitensport). Het is een terugkerend evenement dat meerdere malen per jaar georganiseerd wordt.

De Wageningse Wandeling op 31 maart start met de presentatie van het boek De Kracht van Wandelen. Wim Huijser kent als geen ander de kracht van wandelen. Zijn nieuwste boek is een verzameling korte beschouwingen geschreven voor wandelkrant TeVoet en Wandelnet.nl. Het boek inspireert om op pad te gaan en is de basis van de Wageningse Wandeling.

Meedoen met de Wageningse Wandeling is helemaal gratis. We verzamelen om 13.00 uur bij Bas Buitensport (Bevrijdingsstraat 11, Wageningen). Goed schoeisel is aan te raden. Weer of geen weer, deze wandeltocht gaat sowieso door. Rond 16.00 uur zijn we weer terug op het startpunt en is er de gelegenheid om gezamenlijk een drankje te nuttigen in Hotel de Wereld.

Aanmelden via info@basbuitensport.nl wordt op prijs gesteld maar is niet verplicht. Aansluiten mag altijd.

Graag tot ziens bij de eerste Wageningse Wandeling!

Datum: zondag 31 maart
Tijd: 13.00 uur
Locatie: Bas Buitensport, Bevrijdingsstraat 11 Wageningen

Tags: ,

Comments are closed.

Twitter
LinkedIn